Cîinele, Analistul şi Un exemplu din viaţă.


Un cîine este loial. Cîinele va hămăi la toţi înafară de stăpînul său. Cîinele va fi hrănit de al său stăpîn. Stăpînul său va fi acela care îl va hrăni, îi va da mîncare şi apă. Stăpînul lui va fi acela pe care el îl va linge în palmă şi căruia căţelul i se va gudura la picioare, atunci cînd se va uita cu autoritate. Căţelul va fi legat uneori la lanţuc, avînd un spaţiul îngust de manevră, însă şi aşa va fi fericit. Atunci cînd cîinele nu va mai hămăi la comandă, cînd cîinele va începe a orbi, va începe a ataca stăpînul său, acest va fi lichidat, va fi anihilat.

Ce reprezintă un analist politic? Un comentator Politic? Un expert? Un „blogher”? O persoană care critică pe toţi, mai puţin pe cineva. ABsolut toţi uită, mai mult intenţionat să critice pe cineva. E la general, şi este ceva normal de fapt, pentru că ce om critică pe cel care-l plăteşte? Nimeni ! Chiar un prezentator din ROmânia, i s-a reproşat tot timpul că de ce nu îl critică şi pe cel în proprietatea căruia se afla televiziunea – „Pentru că mă plăteşte, pentru că el e cel care-l plăteşte”. Uneori, sunt situaţii cînd nu e normal. Persoana nu te plăteşte ca să nu scrii despre dînsul, ci pur şi simplu îţi dă bani ca să critici, şi în mod normal, tu o să te anini de toţi, mai puţin de acel care îţi dă bani, mai mult din politeţe.

Acuma, citind toate acestea, puteţi să răspundeţi la întrebarea : „De ce Mihai Ghimpu nu spune nimic, nici de rău, nici de bine de Plahotniuc? „

Reclame

About stefangrigorita

Nimic :)

One response to “Cîinele, Analistul şi Un exemplu din viaţă.”

  1. ivanturbinka says :

    Mi se pare că nu știm nimic despre politică.
    Chiar nu știm mai nimic despre politică.

Răspunde:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: