Oameni Pierduţi ( LOST ) – Episodul Pilot:)


Era un serial, care a durat cam 6 sezoane, cu nişte oameni, care au naufragiat pe o insulă, toţi călători într-un avion. STOP! Aici am întrerupt Transmisia şi ne vom porni cu povestea noastră. Ea se începe în Gara de Sud. „Rutiera 136”, care din direcţia Buiucani a venit încărcată. La Gara de Sud cîteva zeci de oameni se ticsesc, încercînd care şi mai care să ajungă unde vor ei: Care la Piaţă, care la Colegiu, care la Spital, care la cea mai frumoasă instituţie din tot Universul: FRIŞPA!

Era o dimineaţă frumoasă de septembrie. Înghimbosiţi, apropiaţi unii de alţii ca nişte pui sub fundul cloştii, oamenii încearcă să supravieţuiască unui drum, care pentru fiecare are o durată diferită, deşi toţi sunt trataţi egal:taxa de 3 lei: pe care mort-copt, o achiţi la intrare. În acea dimineaţă unii oameni se deplasau spre lucru, unii se deplasau spre Universitate, alţii spre colegiul de Meddicină, alţii olecuţă bătuţi de vreme şi de soartă mergeau spre Spitalul Republican. Şoferul frîna brusc, iar la fiecare frînare, urmată de o acţionare a pedalei de acceleraţie la fel de bruşte, mai apărea cîte un loc în „rutieră”. Şoferul îi vedea pe toţi,chiar şi pe fetele care nu au achitat, atenţionîndu-le cu o voce tare ocrărîtoare: „Aici la uşa şini nu o mai achitat!”.

Ultima frînare mai bruscă totuşi a fost cea mai din plin simţită de călători. Brusc, ceva s-a schimbat. Pentru o clipă au crezut că e doar o simplă groapă din Chişinău, dar de fapt… chiar a fost una. Au căzut cu roata într-o groapă şi i-au dus în altă dimensiune, acţionînd un portal turbat:). Oamenii, nu şi-au revenit din şoc, şi la un moment dat s-au găsit pe o insulă pustie, înconjuraţi de ape din toate părţile. E torba cu dînşii. Totuşi Moldovenii, în curînd îşi vor da seama că trebuie să supravieţuiască cumva. Iar, baza supravieţuirii lor o constituie: CONSTITUŢIA !!!

(va urma)

Reclame

About stefangrigorita

Nimic :)

Răspunde:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: